Zelfactualisatie Wandeltraject

omgeving Den Haag.

Wat is Zelfactualisatie?

Het is een natuurlijk proces is. Persoonlijke groei en ontwikkeling is alleen mogelijk als je zelf echt wilt veranderen. Dat wil zeggen dat je ook echt gemotiveerd bent om het beter te doen. Jezelf dwingen te groeien terwijl je dat diep van binnen niet wil, zal averechts werken. Het is dan interessanter om je meer bewust te worden van jouw interne weerstand tegen deze groei. Wat belemmert je? Of waar houd je je aan vast? Wanneer je het antwoord weet, zul je in staat zijn om ermee te werken en het vervolgens weer los te laten. Het proces van zelfactualisatie is het ontwikkelingspad naar jouw eigen potentie, waarvoor een moedig doorzettingsvermogen, frisse moed en een sterke wil nodig zijn. 

Herken jij je in deze vragen en gedachten?

Hoe kan ik meer bereiken in mijn leven?

Wat maakt mij nu echt gelukkig?

Wie ben ik echt? Wat wil ik en wat kan ik?

Waar ben ik goed in?

Hoe kan ik beter leren omgaan met tegenslagen?

Waar sta ik over vijf jaar als ik deze koers voortzet?

Hoe kan ik mijn leven invullen om te leven naar mijn eigen waarden?

Zelfactualisatie Wandeltraject

Dit traject bestaat uit 3 wandelsessies van ieder een uur. Tijdens het wandeltraject: 

VERSTERK JE HET CONTACT MET JOUW VERLANGEN(S) EN POTENTIE

ZET JE CONCRETE STAPPEN IN HET WAARMAKEN ERVAN

ONTMASKER JE JOUW SABOTERENDE OVERTUIGINGEN & GEDRAG

Wat levert het Zelfactualisatie wandeltraject mij op?

Er zijn een aantal specifieke vaardigheden en activiteiten die zelfactualisatie bij iedereen ondersteunen. Tijdens dit traject zal de Vastloopcoach samen met jou deze vaardigheden en effectieve methoden behandelen. Je leert hoe je de focus meer op jezelf kunt leggen en hoe je jouw sterke vaardigheden onder de knie kunt krijgen. Tijdens de wandelsessies heb ik alle aandacht voor jou en jouw persoonlijke /zakelijke doelstellingen. Terwijl we samen al wandelend aan de slag gaan, kom je steeds dichter bij jezelf en krijg je toegang tot je aangeboren vermogens en talenten. Je krijgt een steeds beter beeld van wat je volle potentie is en hoe je je sterke kwaliteiten en gaves beter kunt benutten.  

Meer zelfinzicht

Jouw wensen en doelen in het leven voorop. De Vastloopcoach biedt begeleiding bij het bepalen van jouw koers en steun voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik help je leren omgaan met onzekerheden en dilemma’s. Start vandaag nog met het Zelfactualisatie wandeltraject. Plan nu jouw gratis kennismakingsgesprek in. 

Wandelcoach Den Haag en omgeving

De Vastloopcoach
Zelfactualisatie Wandeltraject
Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rijn- Duin en Bollenstreek.