Coaching Den Haag

voor vastlopers die meer uit het leven willen halen.

Coaching Den Haag – De Vastloopcoach

Als Life, Business & Wandelcoach begeleid ik zowel particulieren als professionals, directieleden en ondernemers. Wil jij de juiste balans vinden tussen ontspanning en succesvol functioneren in zowel jouw werk als privé? Beter leren communiceren, samenwerken en/of leidinggeven?

Coaching Den Haag en omgeving

De Vastloopcoach begeleid jou op een prettige en doelgerichte manier. Samen werken we aan het vergroten van jouw zelfkennis, zodat je nieuwe of bestaande vaardigheden ontwikkelt en deze beter leert toe te passen in jouw dagelijkse leven. Bovendien kan ik je helpen met het vinden van oplossingen voor lastige situaties in je werk of privé.

Bij elke bewuste wandeling brengen we ook subtiele veranderingen aan – bijvoorbeeld door je houding ten opzichte van anderen meer mededogend te laten zijn. Jezelf bevrijden van destructieve gewoonten, gedachten of vooroordelen. En van angsten waaraan je te lang hebt vastgehouden.

Het is fijn om in een natuurlijke, veilige setting alle tijd en aandacht voor jezelf te hebben. Ik bied je een plek waar alle ruimte voor jou is. Gemiddeld genomen komen mensen 3 tot 5 sessies bij mij. Dit is afhankelijk van jouw vraag en behoefte, dit stemmen we altijd samen af.

Life coach Den Haag en omgeving - De Vastloopcoach

Werkwijze

Persoonlijk

Doelgericht

Verrijkend

Life-changing

Wat kan coaching voor jou betekenen?


Wil jij graag

 • beter grenzen leren stellen. (zowel op werk als privé)
 • jouw assertiviteit versterken
 • leren om meer invloed en zichtbaarheid in jouw werk te ontwikkelen
 • een carrièrestap of switch maken
 • spanningsklachten in je werk leren verminderen  
 • balans tussen werk en privé recreëren
 • prioriteiten leren stellen 
 • overzicht in je hoofd en meer structuur in je werk aanbrengen
 • jouw timemanagement en zelfmanagement versterken
 • je impact en persoonlijk leiderschap vergroten
 • bewust gebruik maken van jouw kernwaarden en kernkwaliteiten
 • de werkrelatie met jouw collega’s of medewerkers verbeteren
 • effectiever leren omgaan met pittige discussies, feedback of conflicten
 • prettig en effectief leidinggeven aan een afdeling, team of project

 

Hoe wandelen creativiteit stimuleert.

Coaching Den Haag trajecten

Life Coach - De Vastloopcoach

Life & Wandelcoach(ing)

Voor de buitenwereld heb je eigenlijk alles goed voor elkaar: een baan, een huis, een gezin, veel sociale contacten en activiteiten. Toch voel je een constante onrust, het lijkt wel een vorm van ontevredenheid. Je hebt continu het gevoel van opgejaagdheid en dat er van alles moet, maar je weet eigenlijk niet waarom…je zou je toch gelukkig moeten voelen?
Je komt niet alleen in beweging, je leert ook de regie over je eigen leven in handen te nemen en zult hierdoor meer rust, energie en plezier ervaren.
Lees meer >

Stress coach - stress coaching

Stress & Wandelcoach(ing)

Tijdens onze wandelsessies zullen we ontdekken wat stress voor jou persoonlijk betekent en wat de signalen zijn die jouw lichaam aangeeft wanneer het rust nodig heeft. Je zult makkelijker en sneller stressvolle situaties voor jou herkennen. Hierdoor krijg je inzicht in waar stress voor jou vandaan komt en wat jij zelf kunt doen om het stressgevoel te verminderen. Verhoog jouw stresstolerantie en verlaag de werkdruk door middel van een beter balans tussen werk en privé te vinden die voor jou persoonlijk het beste werkt.
Lees meer >

Business Coach - Den Haag

Business Coach(ing)

Door samen concreet aan de basiselementen voor jouw bedrijf te werken, help ik je om jouw manier van ondernemen te ontwikkelen. En geef ik je de handvatten die jij nodig hebt om zelfverzekerd te bouwen aan jouw bedrijf. In onze één op één gesprekken geef ik je mijn volledige aandacht, deel mijn kennis en ervaringen met je, geef je feedback en help ik je om jouw bedrijf op te zetten en geld te verdienen. Leer hoe ook jij meer ruimte kunt geven aan dat wat voor jou ècht belangrijk is. Laat het geluk toe en geniet weer voluit van jouw leven.
Lees meer >

Certified_Partner_Managementd_Drives

Management Drives

Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet volledig op je plek zit, zowel in je persoonlijke leven als op je werk? Vraag je je af waarom sommige taken je zoveel energie kosten, terwijl anderen je juist energie geven? Wil je effectiever samenwerken en communiceren met anderen? Ontgrendel nu jouw volledige potentieel met jouw persoonlijk Management Drives Profiel

Ontdek de verborgen facetten van jouw leiderschapsstijl met een op maat gemaakt Management Drives profiel. Leer hoe je jouw unieke drijfveren kunt inzetten voor persoonlijke en professionele groei.
Lees meer >