De Vastloopcoach

Mijn naam is Nadine Lucas. Ik ben een doelgerichte en creatieve coach die zich richt op business & wandelcoaching. 

Als coach ben ik open en toch kritisch, creatief en intuïtief. De basis van mijn begeleiding ligt in het aandachtig luisteren en aanvoelen wat jij nodig hebt. Om hier samen al wandelend mee aan de slag te gaan. Hierbij gebruik ik elementen die we onderweg tegen komen in de natuur. Door de combinatie van wandelen in de natuur, het formuleren van jouw doelstellingen en mijn expertise en ervaringen, komen we samen tot duurzame resultaten. Je zult meer inzicht krijgen in de positieve en belemmerende gedragspatronen van jezelf. En help je om dat wat lastig is onder ogen te komen. Ik luister zonder oordeel, houd je een liefdevolle spiegel voor en denk concreet en nuchter met je mee. 

Een paar wandelsessies kunnen al een groot verschil maken.
Meer zelfvertrouwen, meer (interne) rust en ontspanning, meer energie en meer daadkracht.

De focus ligt op jouw kracht terugvinden en die inzetten in de dagelijkse praktijk. Gericht op het hier en nu. Zodat je weer gelukkig wordt en de regie in eigen handen neemt.

Nadine Lucas - De Vastloopcoach

Biografie Nadine Lucas

Nadine Lucas (1982) mag dan nog relatief jong zijn, toch is ze al een ‘oude rot in het vak’. De Nederlands-Duitse Lucas groeide op in onder andere Schotland, Saoedi-Arabië en Oman. Deze internationale ervaringen hebben bij haar een enorme wanderlust aangewakkerd die alleen gestild kan worden door regelmatig ons koude kikkerlandje te verlaten. Het is dan ook geen verrassing dat deze zeer ervaren marketing & business professional het liefst banen aannam waarbij ze ofwel fulltime in het buitenland kon vertoeven of gewoon heel vaak op reis mocht.

Het begon allemaal met marketing

Waar de meeste mensen na hun studie onderaan de ladder beginnen, begon Lucas ergens in het midden: haar eerste baan was marketing manager bij een  IT-security distributeur. In de jaren die volgden klom ze bij verschillende internationale IT-, payment- en fintech-organisaties steeds een treetje hoger op de corporate ladder. Titels als Head of Marketing, Director Marketing EMEA en Manager Global Marketing & Communications prijkten op haar visitekaartjes en ze vloog de hele wereld over. Toch begon het uitzicht hoger op de ladder Lucas steeds meer tegen te staan. Er was weinig tot geen ruimte meer voor verdere groei en ontwikkeling. 

 

Na jaren keihard gewerkt te hebben volgde zoals bij zoveel van haar generatiegenoten een burn-out. Heel vervelend natuurlijk, maar ook een kans, bleek achteraf. Een kans om te ontdekken wat ze écht wilde doen. Lucas trok er veel op uit. Ze wandelde een deel van het Pieterpad, (her)ontdekte haar liefde voor fotografie en kookt graag de sterren van de hemel. Met fotografie en wandelen kon ze de creativiteit weer de vrije loop laten en langzaam maar zeker kwam ze er weer bovenop.

Lucas gooit het roer om

Tijd om het roer helemaal om te gooien. Lucas besloot om eigen baas te worden. Ze vindt marketing namelijk nog steeds geweldig, maar dan wel in de vorm van afgebakende projecten voor ZZP’ers en MKB’ers. Daarom richtte ze begin 2020 naast de Vastloopcoach ook haar marketingbureau Be A Legend op. Be A Legend combineert creativiteit met strategie om samen met een – hoe kan het ook anders – internationaal team van freelancers het verhaal van de klant tot leven te brengen. 

Lucas is ervaren, gedreven en creatief, maar bovenal empathisch en naar eigen zeggen “stronteigenwijs”. Haar grootste kracht is dat ze écht luistert. Naar haar klanten en hun wensen, maar ook naar zichzelf en haar intuïtie.  Verder heeft ze de ambitie om zich verder te blijven ontwikkelen op het gebied van Life, Business & wandelcoaching.
En het liefste allemaal in combinatie met wandelcoaching via haar eigen initiatief De Vastloopcoach.