Contact

Gelijk starten? Plan hier jouw gratis kennismakingsgesprek in.

Contact
De Vastloopcoach

Jouw eerste stap naar persoonlijke en professionele groei.

Wil je jouw leven veranderen, je doelen bereiken en meer balans vinden? Neem contact op met De Vastloopcoach. Ik ben hier om je te helpen met life coaching, business coaching en wandelcoaching in Den Haag. Of je nu vragen hebt, meer informatie wilt of klaar bent om aan je coachingtraject te beginnen, ik sta klaar om je te ondersteunen.

Alles wat je met mij bespreekt blijft altijd vertrouwelijk. 

Wil je meer informatie ontvangen of vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen?
Stuur dan een berichtje via mijn contactformulier.

Reviews coachees

Ad

Life Coaching

Via mijn netwerk heb ik Nadine leren kennen,
zij heeft mij enorm geholpen met mijn zoektocht naar de route voor een heldere en duidelijke focus v.w.b. keuzes t.a.v. loopbaan en balans werk/privé. Door de gesprekken tijdens duin-strand en parkwandelingen heeft zij door haar communicatiestijl en coaching mij zelf laten ontdekken waar ik mij op zou moeten focussen. Ik kan Nadine van harte aanbevelen indien jij vastloopt om eens te gaan wandelen zodat ook jij helderheid krijgt over jouw uitdaging.

Luuk

Business coaching

Als ondernemer voelde ik dat mijn bedrijf vastliep en wist ik niet welke stappen ik moest nemen om verder te groeien. Business coaching bij De Vastloopcoach heeft mijn perspectief veranderd. Samen hebben we mijn drijfveren in kaart gebracht en mijn zakelijke doelen opnieuw gedefinieerd. We hebben een concrete strategie opgesteld. De coaching sessies waren een perfecte mix van inspiratie en praktische adviezen, wat me enorm heeft geholpen om mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dankzij dit traject heb ik nu een helder actieplan en voel ik me veel zelfverzekerder in mijn rol als ondernemer. 

Sophie

Wandelcoaching

Ik zat op een punt in mijn leven waar ik me vast voelde zitten en niet wist welke richting ik op moest gaan. De life coaching sessies met
De Vastloopcoach hebben me geholpen om mijn doelen en prioriteiten helder te krijgen.
De persoonlijke benadering en het geduld van de coach zorgden ervoor dat ik me begrepen en ondersteund voelde. We hebben samen gewerkt aan mijn zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positieve mindset. Ik heb nu niet alleen meer duidelijkheid over wat ik wil bereiken, maar ook de tools en motivatie om die doelen te realiseren. 

De Vastloopcoach  (Be A Legend)
Life Coach, Business Coach en Wandelcoach
KVK-nummer 76953025  | BTW-nummer NL003129422B98 | Den Haag – Nederland