Business coach omgeving Den Haag

Persoonlijke begeleiding & business coaching voor ondernemers

”Als Business coach in Den Haag en omgeving is het mijn missie om gemotiveerde professionals & ondernemers te empoweren. Met nieuwe inspiratie, focus, creativiteit en enthousiasme. Zodat ook jij succesvol en onafhankelijk kunt zijn!”

Herken jij jezelf hierin?

1. Je zit vast en haalt op dit moment niet alles uit jouw business

2. Je hebt geen duidelijke focus en missie

3. Je hebt geen duidelijke processen en strategieën.

4. Je bent bang om de verkeerde keuzes te maken

5. Je wilt grote stappen gaan maken, maar hebt geen idee waar te beginnen

6. Je werkt niet volgens een blauwdruk maar reactief

 Jouw bedrijf & jij centraal voor één dag

Wat gaan we doen?

Tijdens de Business coaching Be A Legend-dag gaan we op een effectieve en intensieve manier samenwerken aan jouw bedrijf. Daarna kun je weer door en direct aan de slag met alle nieuwe waardevolle tips en inzichten.

 Thema’s waar we op kunnen focussen zijn:

Nieuw concept

Nieuw verdienmodel

Nieuw product/dienst

Nieuw bedrijfsidee

Doordat we samen intensief aan de slag gaan is dit een ideale werkvorm om in een zeer korte tijd, stappen te maken en vooruitgang te boeken met jouw bedrijf.
Tijdens deze dag behandelen we:

  1. Jouw persoonlijke kernwaarden
  2. Wie voor jou de (ideale) klant is
  3. Wat jouw doel(en) zijn
  4. Welk business- en verdienmodel je het beste kunt toepassen
  5. Welke systemen en structuren het beste voor jou werken

En daar waar nodig, schaven we bestaande zaken bij, brengen we focus aan of
we creëren iets compleet nieuws.

Wat je kunt verwachten van Business coaching

Voorafgaand zullen we via een ZOOM call (1 uur) contact hebben om samen te kijken waarvoor jij de Be A Legend-dag wilt gaan inzetten. Tevens bespreken we waar jij nu staat en waar jij het liefste naartoe wilt. Zo zijn we beiden goed voorbereid om het optimale uit jouw Business coaching Be A Legend-dag te halen.

Aan het einde van de Be A Legend-dag ga jij naar huis met een duidelijke plan van aanpak. En zit je weer vol nieuwe energie, inzichten, ideeën en acties. Tijdens de dag zelf zullen we ook naar buiten gaan. Zorg ervoor dat je comfortabel zittende schoenen draagt.

Twee tot drie weken na de Be A Legend-dag hebben we nog één keer contact via een ZOOM call (1 uur) om jouw voortgang te bespreken. En een mogelijkheid voor jou om vragen te stellen en te kijken waar ik jou nog bij kan helpen met jouw bedrijf.

businesscoach den haag
businesscoach den haag

Effectiviteit van Business coaching

Focus aanbrengen en effectiever doelen bereiken

Als Business Coach in Den Haag en omgeving is het mijn doel om professionals en ondernemers te helpen meer rendement uit zichzelf en hun onderneming te halen. Ik spreek jouw eigen vermogen aan om zelf antwoorden te vinden op vragen die jij hebt. Door persoonlijke ontwikkeling en bewustwording krijg jij een nieuwe kijk op zaken. Nieuwe inzichten helpen oude pijn opruimen, prikkelen nieuwe ideeën en helpen om veranderingen door te voeren. Of het nou zakelijke- of privé vragen zijn, persoonlijke ontwikkeling is een investering om het beste uit jezelf te halen. De Vastloopcoach helpt je graag om de juiste keuzes te maken, te focussen op dingen die echt belangrijk zijn en helpt je graag op weg aan de goede richting in je ondernemerschap. Ik help je het beste uit jezelf naar boven te halen en kom snel tot de kern. Kijk ook eens bij mijn andere trajecten. Mijn klanten komen uit onder meer Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Rotterdam, en de Rijn-, Duin- en Bollenstreek.

 

De Vastloopcoach
Business Coach – Business Coaching
Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rijn- Duin en Bollenstreek.