Life coach Den Haag en omgeving

voor iedereen die meer uit het leven wil halen

Wat is een Life coach?

Als Life Coach ben ik actief in Den Haag en omgeving. Ik richt mij op het verhogen van jouw levenskwaliteit. In deze vorm van coaching staan levensvragen centraal waar jong en oud zich steeds vaker over buigen. Deze vragen zijn vaak persoonlijk, zakelijk of maatschappelijk van aard. Vragen zoals: Wat is de zin van het leven? Is dit nu echt alles? Of twijfel je over het maken van keuzes? Bijvoorbeeld over welke opleiding je moet kiezen, wat voor je carrière je wilt volgen. Ervaar je innerlijke onrust en heb je het gevoel geleefd te worden?

De Vastloopcoach helpt je om de balans tussen jouw persoonlijke wensen en de relatie tot jouw werk en de wereld om je heen te recreëren.

Herken jij je in deze vragen en gedachten?

Hoe kan ik meer bereiken in mijn leven?

Wat maakt mij nu echt gelukkig?

Wie ben ik echt? Wat wil ik en wat kan ik?

Waar ben ik goed in?

Hoe kan ik beter leren omgaan met tegenslagen?

Waar sta ik over vijf jaar als ik deze koers voortzet?

Hoe kan ik mijn leven invullen om te leven naar mijn eigen waarden?

Werkwijze Life Coach Den Haag

Persoonlijk

Doelgericht

Verrijkend

Life-changing

Life coach wandeltraject Den Haag en omgeving

Tijdens het Life coach wandeltraject werk jij samen met de Vastloopcoach aan jouw doelstellingen en competenties door middel van coachgesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten. Uiteraard vindt het wandeltraject altijd buiten plaats in de natuur in of rondom Den Haag.

Samen gaan we:

  • een passend en realistisch plan van aanpak opstellen en in de praktijk brengen.
  • constant reflecteren op jouw eigen doel: ben je op de goede weg.

Na elke sessie ga je met oefeningen aan de slag. Het slagen van een lifecoaching traject is afhankelijk van jouw eigen motivatie en inzet.

Als Life Coach maak ik gebruik van technieken en methodieken zoals NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Motiverende Gespreksvoering, Mindfulness, Oplossingsgericht Coachen, Motivating Management Service en Wandelcoaching.

Life coach en wandelcoaching - De Vastloopcoach
Life coach - Den Haag - De Vastloopcoach

Effectiviteit van Life coaching in de natuur

 

Effectiever doelen bereiken met Lifecoaching

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat Lifecoaching voor een verhoogd inzicht zorgt van de eigen doelen, wat de huidige situatie is en wat er voor nodig is om tot de gewenste situatie te komen. Naast het vergroten van inzicht, biedt deze vorm van coaching ondersteuning bij het nemen van de daadwerkelijke acties die nodig zijn om deze doelen te realiseren. Hoe de natuur hier een bijdrage in kan leveren lees je hier.

Verbeterde relaties, meer levenskwaliteit en geluk

Onderzoek heeft ook vastgesteld dat Lifecoaching leidt tot het ervaren van positievere emoties en positievere relaties met anderen. Redenen hiervoor zijn dat deze vorm van coaching leidt tot een verhoogde zelfacceptatie, een beter begrip van de eigen levensdoelen, en een verhoogd vertrouwen in de eigen capaciteit om doelen te bereiken. Dit gevoel van zekerheid en verhoogde controle om jouw leven aan te sturen is een belangrijke factor in het ervaren van levensgeluk.

Wat levert Life coaching op?


Meer zelfinzicht

Jouw wensen en doelen in het leven voorop. De Vastloopcoach biedt begeleiding bij het bepalen van jouw koers en steun voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik help je leren omgaan met onzekerheden en dilemma’s. Door te kijken met nieuwe ogen.

Gelukkiger leven

Wil jij ook meer uit jouw leven halen? Jezelf verder ontplooien of jouw persoonlijke effectiviteit vergroten? Meer balans in jouw leven en je gelukkig(er) voelen? Zet vandaag nog jouw eerste stap op weg naar een gelukkiger leven. Maak vrijblijvend kennis om te ontdekken of er een klik is en wat Lifecoaching wandeltraject voor jou kan betekenen. 

Life coach en wandelcoaching - Den Haag

De Vastloopcoach
Life Coach –  Wandelcoach  – Lifecoaching – Wandelcoaching
Den Haag, Delft, Leiden, Amsterdam, Utrecht, Rijn- Duin en Bollenstreek.